Kalendern_Vast.png

BI Väst

Verksamhetsområde för Sveriges Byggindustrier (BI) Väst är Värmlands och Västra Götalands län där medarbetare på fyra kontor tillsammans står för organisationens medlemsservice i regionen. Intresserad av medlemskap – kontakta någon av nedanstående medarbetare eller ansök här

Arbetsplatsanmälan - Kännedomskopia skickas till: 
arbetsplatsanmalanbivast@sverigesbyggindustrier.se

 Ditt inflytande som medlem utövar du i den lokala byggföreningen.


Årets Byggstämma hölls i Göteborg den 17 maj.
En lyckad byggstämma är nu avklarad och Svante Hagman från NCC AB blev omvald till förbundsordförande för Sveriges Byggindustrier. Under dagen hölls flera intressanta föreläsningar. Från Bräckegymnasiet kom två killar och berättade om sina framtidsplaner som maskinister och även önskan om att branschen tydligare ska förmedla att yrket är intressant och skojigt! Dessutom är det bra att upplysa om att maskiner nu utför de tunga jobben, så fler tjejer kan och bör söka till yrken inom bygg- och anläggning!


 Den 2 maj var Mariell Juhlin, VD på Policy Impact, hos oss i Göteborg och höll föredrag om Digitalisring i Bygg- och anläggningsbranschen.     

Fuktcentrums Informationsdag 20 mars 2018 blev ett lyckat event med många besökare och spännande seminarier! Nästa år vid samma tid kommer vi åter. 

Håll utkik på hemsidan!   


Sience_park.jpg

Lars-Erik.jpg

  Peter_Olsson.jpg

skriv ut

Kalender 2018

2 maj

Digitalisering i Bygg- och anläggningsbranschen
Seminarium i Göteborg 
Boka här


Filtrera Regionvis

Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd

TWITTER

fukt.png