Preparandpaket

Beställ preparandpaket YTP

Nu finns preparandpaket att beställa inför lärlingarnas yrkesteoretiska prov, YTP. Bokpaketen sammanfattar de teoretiska delarna på byggprogrammet och distansutbildningen för företagslärlingar.

Enligt yrkesutbildningsavtalet ska alla lärlingar anställda efter den 1 juni 2006 göra ett yrkesteoretiskt prov, YTP, i slutet av sin lärlingstid. Erfarenheten av de prov som hittills genomförts visar att det för många lärlingar finns ett behov av att repetera de teoretiska delarna av yrkeskompetensen inför provgenomförandet.

Liber förlag har därför tagit fram ett antal bokpaket som utgör ett koncentrat av läromedlet för gymnasieskolans byggprogram respektive distansutbildningen för företagslärlingar. Bokpaketen består av två delar; en gemensam del och en yrkesdel. De hittills framtagna yrkesdelarna gäller de stora yrkesgrupperna trä, betong och anläggning. Lärlingar som har fått behålla läromedlet från gymnasiet (ovanligt numera) eller distansutbildning behöver givetvis inte dessa bokpaket.

Alla företag med lärlingar har möjlighet att beställa paketet till ett förmånligt paketpris. För företag som är medlemmar i BI är priset ytterligare rabatterat. Beställningsformuläret når du via länken nedan. Fakturan skickas från Liber Förlag.

Klicka här för att beställa preparandpaket YTP från Liber: http://liber.luvit.se/liberorderform

skriv ut
Filtrera Regionvis
Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd

TWITTER