MENY Övriga sidor

 
ForumF201902.png

Lunchmingel - Så sänker vi trösklarna till första bostaden

FAKTA

Datum: 15 mars 2019 11:30 till 13:00

Plats: Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 11 mars 2019


INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Hur viktiga är kontakter för att få tag på en hyresrätt? Vem har kontantinsatsen som krävs för att köpa en nyproducerad etta i Stockholm? Vilket boende drömmer unga vuxna om? 

Sveriges Byggindustriers bostadspolitiska expert Anna Broman presenterar nya Novus-siffror om unga vuxnas etablering på bostadsmarknaden. Dennis Wedin (M), bostadsborgarråd i Stockholm, kommenterar undersökningen och berättar om sina prioriteringar under mandatperioden.

Ta chansen att träffa politiska beslutsfattare, företrädare från intresseorganisationer och andra #bopol-debattörer!

Lunch serveras från kl 11.30 och programmet börjar klockan 12.00.


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut