MENY Övriga sidor

 
Plan- och byggdagen Skåne Nordost

Plan- och byggdagen Skåne Nordost

FAKTA

Datum: 08 februari 2018 08:30 till 13:00

Plats: Norra Station, Norra Stationsgatan 8 A, Hässleholm

Sista anmälningsdatum: 08 februari 2018

Bostadsbyggande och infrastruktur är omdebatterade områden just nu. Temat för årets Plan- och byggdag Skåne Nordost är Mark och exploatering

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Från MAQS Advokatbyrå kommer Pontus Gunnarsson för att tala  om mark- och exploateringsfrågor utifrån de juridiska aspekterna.

Det byggs nu mycket i stationsnära läge och Inger Sellers från Region Skåne kommer att presentera projektet ”Stationsnära läge 2.0”. Göran Cars, från Kungliga Tekniska Högskolan, KTH, redogör för sina erfarenheter som ansvarig för flytten av Kiruna.

Vi har också med oss Stina Trimark, regionchef Östra Skåne Brinova, och Morgan Johanson, projektutvecklare C4 Hus AB, som deltar i ett panelsamtal tillsammans med Lina Rosenstråhle, samhällsbyggnadschef Östra Göinge kommun, Gertrud Richter, planchef Hässleholms Kommun, samt Patrik Möller, mark- och exploateringschef Kristianstad Kommun.

Vi startar med fika 08.30 och avslutar dagen med lunch. Vi beräknar vara klara senast klockan 13.00.

Anmäl dig här


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut
 

anders_fredriksson.jpg

För yttelrigare information, kontakta gärna Anders Fredriksson, chef BI Kristianstad.