ostattraktiv.png

Yrkesintroduktionsanställning

FAKTA

Datum: 17 november 2017 08:00 till 10:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 15 november 2017

Så här gör man! 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

ESF-projektet Sverige Bygger Nytt är ett samverkansprojekt som drivs  av Arbetsförmedlingen. Avsikten är att öka möjligheterna till arbete inom byggsektorn för nyanlända, unga vuxna, långtidsarbetslösa och personer med funktionsvariation som medför nedsatt arbetsförmåga. 

Projektet använder bland annat metoden "Verktygslådan" som är en fördjupad vägledning för deltagarna som därigenom får en inblick i byggsektorn. Praktiska moment blandas med virtuell simulering av olika  byggyrken. Målet är att deltagarna ska kunna göra ett medvetet val vidare inom bygg, både utbildning, praktik och anställning. En möjlighet att komma in i arbete kan vara genom en yrkesintroduktionsanställning enligt det nya byggavtalet som kom våren 2017. 

Vi bjuder nu in byggföretagen till en informationsträff om projektet.

Kristina Hultgren och Claudia Enciso från Arbetsförmedlingen kommer att tillsammans med Siri Hallberg Söderström, koordinator på Sveriges Byggindustrier och Maskinentreprenörerna, hålla i dagens infoträff. 

Träffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Träffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Arbetsförmedlingen och Sveriges Byggindustrier (BI) 

ESF.PNG


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut