ostattraktiv.png

Vem väljer bygg när ingen vill välja?

FAKTA

Datum: 20 april 2018 08:00 till 12:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 17 april 2018

Hur får vi ungdomar att välja byggbranschen och hur rekryterar du utan att diskriminera?

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Program

Ulrik Simonsson, Vd på analysföretaget Ungdomsbarometern presenterar sina studier kring ungas framtidsval med särskilt fokus på gymnasievalet. Därefter diskuterar vi tillsammans hur vi kan öka attraktiviteten för Bygg – och anläggningsprogrammet.

Martin Hjorth, arbetsrättsjurist på Sveriges Byggindustrier Öst, berättar om förbuden i diskrimineringslagen och tar oss igenom vad du som arbetsgivare bör tänka på vid rekryteringar och andra situationer i anställningsförhållandet. Vi tittar även närmare på vad åldersdiskriminering innebär.

Förmiddagen avslutas med ett lunchmingel.

Träffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Nätverksträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut