mailbanner_ansvarsfull_east.png

Vad gäller när arbetsbrist råder på företaget? Vi guidar er igenom processen

FAKTA

Datum: 04 maj 2018 08:00 till 10:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 02 maj 2018

Vid denna infoträff ger vi dig vägledning när det gäller de åtgärder företaget ska vidta när personalstyrkan måste minskas på grund av att verksamheten ska inskränkas eller avvecklas

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Välkommen på en infoträff där arbetsrättsjuristerna Martin Hjorth och Thomas Hjelm från Sveriges Byggindustrier (BI) Öst går igenom vad ni behöver veta och tänka på om ni står inför en driftinskränkning som leder till uppsägningar på grund av arbetsbrist.

De kommer bland annat gå igenom:

- Allmänt
- Medbestämmandelagen (MBL)
- Omplacering
- Turordning
- Varsel på tjänstemannaområdet
- Varsel på arbetarområdet

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut