mailbanner_ansvarsfull_east.png

Vad gäller när arbetsbrist råder på företaget? Vi guidar er igenom processen

FAKTA

Datum: 06 december 2017 07:30 till 09:30

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 04 december 2017

Denna infoträff ger dig vägledning när det gäller de åtgärder företaget ska vidta när personalstyrkan måste minskas på grund av att verksamheten ska inskränkas eller avvecklas

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Välkommen på en infoträff där arbetsrättsjuristerna Martin Hjorth och Thomas Hjelm från Sveriges Byggindustrier (BI) Öst går igenom vad ni behöver veta och tänka på om ni står inför en driftinskränkning som leder till uppsägningar på grund av arbetsbrist.

De kommer bland annat gå igenom:

- Allmänt
- Medbestämmandelagen (MBL)
- Omplacering
- Turordning
- Varsel på tjänstemannaområdet
- Varsel på arbetarområdet

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut