BI_o_Byggherrarna.jpg

Sunda och säkra byggarbetsplatser

FAKTA

Datum: 23 februari 2018 08:00 till 11:30

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 19 februari 2018

Sveriges Byggindustrier (BI) Öst och Byggherrarna bjuder in till träffar där vi diskuterar och utvecklar arbetssätt för att uppnå sunda och säkra arbetsplatser i byggbranschen. Stort fokus läggs på efterlevnad av lagar och regler samt sunda affärsrelationer.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Vid denna träff kommer vi att fokusera på upphandlingar och möjligheterna att säkerställa krav och sund konkurrens vid upphandlingstillfället. Dessutom kommer vi att belysa hur kontroller och avstämning av ställda krav kan utföras. 

Entreprenad- och upphandlingsformer inom AB-systemet
- Vikten av tydliga affärsavtal!
Claes Sahlin, Entreprenadjurist

Byggherrens och entreprenörens säkerställande av BAS-P- och BAS-U-uppdrag
Ann-Charlotte Rand, Arbetsmiljörådgivare

Sund konkurrens med koppling till Utlänningslagen
Hans Åkerlund, expert på området

Frågor?
Kontakta Ann-Charlotte Rand, Arbetsmiljörådgivare på: 
ann-charlotte.rand@sverigesbyggindustrier.se

Träffen är öppen för alla men antalet platser är begränsat. Informationsträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst och Byggherrarna 


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut