attraktiv_east.png

Stärk din attraktionskraft som arbetsgivare - workshop

FAKTA

Datum: 13 oktober 2017 07:30 till 12:15

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 11 oktober 2017

Kompetensbristen i byggbranschen är sedan flera år stor, men trots det är sättet att rekrytera oförändrat. Vi behöver skapa en attraktiv bransch för att locka fler!

INNEHÅLL ELLER PROGRAM
Denna förmiddag ägnar vi åt en viss del vetenskaplig grund, självskattning, diskussioner och övningar med siktet inställt på att lyfta branschens attraktionskraft.

  • Hur blir ditt företag långsiktigt framgångsrikt?
  • Hur lyckas du attrahera och behålla de bästa talangerna?
  • Hur bygger du ditt varumärke, skapar en företagskultur som ger rätt förutsättningar, sociala som fysiska, för att alla ska känna att de kan bidra och utvecklas på bästa sätt?

Workshopen leds av Karin Ahlström, civilingenjör, som har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och ledarskap.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Disa Blomfeldt, BI Öst.

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Vidarebefordra gärna inbjudan till andra intresserade i din organisation.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut