mailbanner_ansvarsfull_east.png

Redovisa arbetsgivardeklaration på individnivå

FAKTA

Datum: 16 april 2018 08:00 till 10:00

Plats: DN-huset, Rålambsvägen 15, lokal Guldspaden, Kungsholmen

Sista anmälningsdatum: 12 april 2018

Den 1 juli 2018 ska företag som ska föra personalliggare och har fler än 15 anställda börja redovisa arbetsgivardeklaration på individnivå. 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Skatteverket har gjort en avgränsning av vilka som ska omfattas av de nya reglerna redan från den 1 juli 2018, eftersom redovisning på individnivå är en stor reform som kräver omfattande omställningar för företagen. Avgränsningen innebär att det endast är företag som har skyldighet att föra personalliggare och har fler än 15 anställda den 1 juli 2018, som omfattas av reglerna att börja redovisa på individnivå i arbetsgivardeklarationen från och med detta datum.

Jenny Grahn, skatteutvecklare på Skatteverket och Hans Åkerlund, expert på arbetsgivarfrågor på Sveriges Byggindustrier (BI) Öst kommer guida er under morgonens infoträff. 

Smörgås och kaffe kommer serveras. 

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst

 

Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut