Om BI Öst

Sveriges Byggindustrier (BI) Öst handlägger medlemsföretagens arbetsgivarfrågor medan branschfrågorna drivs av Stockholms ByggmästareföreningSödertälje Byggmästareförening och Gotlands Byggmästareförening.

Hur påverkas Sveriges Byggindustrier av EU? - 28 sep

Hälften av de regler som har betydelse för näringslivet har sitt ursprung i EU. Hur påverkas byggbranschen av dessa? Sedan årsskiftet finns Sveriges Byggindustrier på plats i Bryssel och ansvarig för verksamheten där är Christian Ardhe. Den 28 september kommer Christian till BI Öst för att hålla en infoträff om aktuella EU-frågor och hur BI arbetar med dessa i Bryssel.
Läs mer och anmäl dig till den 28 september.

Småföretagarinitiativet - 29 sep

Som företagare kan det vara svårt att hinna med allt i vardagen, därför har vi startat Småföretagarinitiativet för att hjälpa dig. Hur kan du ta hjälp av de tjänster och det material vi erbjuder för att göra ditt företag mer konkurrenskraftigt.
Läs mer och anmäl dig till den 29 september.

Missa inte workshopen - attraktiv byggbransch - 13 okt

Workshopen genomfördes den 17 februari inom ramen för BI Östs kvinnliga nätverk. Detta tema väckte ett stort intresse hos flera av våra medlemsföretag och därför kör vi denna workshop en gång till. Denna gång är alla medlemmar varmt välkomna!
Läs mer och anmäl dig till den 13 oktober.

Kollektivavtal och arbetsrätt

Rådgivningen
Mellan kl 8 och 16 måndag-fredag kan du som arbetar på något av Sveriges Byggindustriers medlemsföretag ringa till våra rådgivare och ställa frågor om kollektivavtal och arbetsrätt. Lunchstängt kl 12-13. Vill du inte vänta i telefon går det bra att använda frågeformuläret som du når via våra medlemssidor ByggPlatsen.

För lärlingsfrågor

BYN_Stockholm_Gotland.jpg

Har du frågor om utbildningar, utbildningsbok (e-bok), yrkesbevis, kompetensprov eller andra frågor i  anslutning till yrkesutbildningar / lärlingsanställningar inom bygg- och anläggningsbranschen är du välkommen att kontakta BYNs kansli, telefon 08-564 881 60. Du kan också mejla frågor till info@byn.se. Läs mer på BYN:s hemsida.

Rådgivning entreprenadjuridik

Vi hjälper dig som medlemsföretag med entreprenadjuridiken. www.stockholmsbf.se/entreprenadjuridik

Arbetsplatsanmälan skickar du till arbetsplatsanmalanbiost@sverigesbyggindustrier.se

Förhandlingsframställan skickar du till tvister.ost@sverigesbyggindustrier.se

För LÖSEN-frågor mejla losenbiost@sverigesbyggindustrier.se.

Verksamhetsområde för BI Öst är Gotlands och Stockholms län. Vid behov utnyttjas även resurser vid det nationella kansliet (Storgatan 19, Stockholm) och inom övriga regioner.

Sveriges Byggindustrier (BI) Öst
Adress:
 Wennerbergsgatan 10, Box 34120, 100 26 STOCKHOLM
Telefon: 08-587 147 00


skriv ut
Filtrera Regionvis
Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd

TWITTER