EttModerntMedarbetarAvtal.png
Infoträff:

Nyheter i våra kollektivavtal!

FAKTA

Datum: 02 juni 2017 07:00 till 08:30

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 31 maj 2017

Varmt välkommen!

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Sveriges Byggindustrier (BI) har i dagarna träffat nya treåriga avtal med sina motparter Byggnads, SEKO, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Martin Hjorth (arbetsrättsjurist) och Madeleine Liljeberg (lönekoordinator) på Sverige Byggindustrier (BI) Öst kommer under infoträffen att gå igenom de viktigaste nyheterna och vad de innebär för dig som arbetsgvivare. Avtalen som kommer att behandlas är:

  • Byggavtalet
  • Väg & Ban-avtalet och
  • Tjänstemannaavtalet

Frågor med anledning av denna information besvaras av Martin Hjorth på Sveriges Byggindustrier (BI) Öst på tel:  08-587 147 19 eller via mail: martin.hjorth@sverigesbyggindustrier.se

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 300 kr plus moms.

Varmt välkommen att anmäla dig!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut