ESA_BI_Ost.png

Nätverksträff på Gotland för Byggarbetsmiljösamordnare, BAS P&U

FAKTA

Datum: 12 oktober 2018 08:00 till 11:00

Plats: Bremergränd 4, Visby, Gotland

Sista anmälningsdatum: 05 oktober 2018

Fokusområde: risker med handhållna verktyg, vibrationer och kvartsdamm

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Syftet med nätverksträffarna är att lyfta olika frågeställningar som är aktuella för de personer som arbetar som byggarbetsmiljösamordnare (BAS P&U). Vi kommer att behandla aktuella ämnen och situationer som byggarbetsmiljösamordnare kan hamna i. 

Den 12 oktober kommer vi att fokusera på risker med handhållna verktyg, vibrationer och kvartsdamm. Vi kommer att diskutera lag- och författningskraven för dessa områden och diskutera hur skador kan förebyggas. Det ges alltid utrymme för ytterligare frågor som är aktuella inom arbetsmiljö.

Under förmiddagen serveras kaffe och smörgås.

Nätverket planeras att samlas två gånger/år och upplägget kommer att följa ert behov och aktuella samhälls- samt lagstiftningsfrågor. Olika talare kommer att bjudas in för att berika oss med mer kunskap och deras erfarenheter.

För mer information och önskemål inför kommande nätverksträffar kontakta arbetsmiljörådgivare Ann-Charlotte Rand på: 
ann-charlotte.rand@sverigesbyggindustrier.se.

Träffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Nätverksträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

skriv ut
epost
skriv ut