ESA_BI_Ost.png

Nätverksträff på Gotland för Byggarbetsmiljösamordnare, BAS P&U

FAKTA

Datum: 13 oktober 2017 08:00 till 11:00

Plats: Bremergränd 4, Visby, Gotland

Vi välkomnar dig som arbetar som byggarbetsmiljösamordnare.
Syftet med träffen är att lyfta olika frågeställningar som är aktuella runt funktionen BAS P & U. Vi kommer att behandla aktuella ämnen och situationer som byggarbetsmiljösamordnare kan hamna i. 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Den 13 oktober deltar Pierre Gustavsson på vår träff. Pierre är inspektör på Arbetsmiljöverket och kommer att presentera hur Arbetsmiljöverket arbetar och hur de ser på funktionen BAS P & U ur lagstiftningsperspektiv.

Vi kommer att diskutera kraven och få tips om hur man ska få till en bra och effektiv Arbetsmiljöplan inkl. riskanalys och Ordnings- och skyddsregler. Vi kommer också att prata om hur vi ska hantera utländsk arbetskraft för att säkerställa god arbetsmiljö. Det ges även alltid utrymme för ytterligare frågor som är aktuella inom funktionen BAS P&U.

Under förmiddagen serveras kaffe och smörgås.

Nätverket planeras att samlas två gånger/år och upplägget kommer att följa ert behov och aktuella samhälls- samt lagstiftningsfrågor. Olika talare kommer att bjudas in för att berika oss med mer kunskap och deras erfarenheter.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta arbetsmiljörådgivare Ann-Charlotte Rand på:
ann-charlotte.rand@sverigesbyggindustrier.se.

Träffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Träffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkomna!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


skriv ut
epost
skriv ut