ESA_BI_Ost.png

Nätverket för Byggarbetsmiljösamordnare, BAS P&U

FAKTA

Datum: 18 maj 2018 08:00 till 11:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 16 maj 2018

Nätverket är till för dig som arbetar som byggarbetsmiljösamordnare. Syftet är att lyfta olika frågeställningar som är aktuella runt funktionen BAS P&U.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Vi kommer att beröra aktuella ämnen och situationer som byggarbetsmiljösamordnare kan hamna i. Nätverket planeras att samlas fyra gånger/år och upplägget kommer att följa ert behov och aktuella samhälls- samt lagstiftningsfrågor. Olika talare kommer att bjudas in för att berika oss med mer kunskap och deras erfarenheter.

Den 18 maj är ämnet; Handhållna verktyg och vibrationer

Marie Lewné, cert.yrkeshygieniker, och Jonathan Lyström, ST-läkare arbets-& miljömedicin, från Centrum för arbets- och miljömedicin föreläser för oss om effekterna på kroppen av vibrationer samt om vad vi ska göra för att undvika detta.

Ann-Charlotte Rand, arbetsmiljörådgivare BI Öst, håller i träffen och kommer att prata om ansvar och riskeranalys avseende handhållna verktyg.

Det finns alltid utrymme för ytterligare frågor som är aktuella inom funktionen BAS P & U. Maila gärna frågeställningar och idéer i förväg så tar vi upp det på träffen.

Oavsett om du deltagit tidigare, anmäl dig för vår planerings skull. Under förmiddagen serveras kaffe och smörgås.

För mer information och önskemål inför kommande nätverksträffar kontakta arbetsmiljörådgivare Ann-Charlotte Rand på: 
ann-charlotte.rand@sverigesbyggindustrier.se.

Träffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Nätverksträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut