ESA_BI_Ost.png

Nätverket för Byggarbetsmiljösamordnare, BAS P&U

FAKTA

Datum: 18 maj 2018 08:00 till 11:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 14 maj 2018

Nätverket är till för dig som arbetar som byggarbetsmiljösamordnare. Syftet är att lyfta olika frågeställningar som är aktuella runt funktionen BAS P&U.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Vi kommer att beröra aktuella ämnen och situationer som byggarbetsmiljösamordnare kan hamna i. En representant från Arbetsmiljöverket kommer oftast att delta för att ge oss svar på efterlevnad av lagkrav. Nätverket planeras att samlas fyra gånger/år och upplägget kommer att följa ert behov och aktuella samhälls- samt lagstiftningsfrågor. Olika talare kommer att bjudas in för att berika oss med mer kunskap och deras erfarenheter.

Utifrån varje träff berikas vår FAQ som kan läsas från BI Östs hemsida. Svaren ges av representanter från Sveriges byggindustrier och Arbetsmiljöverket.

För mer information och önskemål inför kommande nätverksträffar kontakta arbetsmiljörådgivare Ann-Charlotte Rand på: 
ann-charlotte.rand@sverigesbyggindustrier.se.

Träffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Nätverksträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär
Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

skriv ut
epost
skriv ut