ESA_BI_Ost.png

Nätverket för Byggarbetsmiljösamordnare, BAS P&U

FAKTA

Datum: 09 februari 2018 08:00 till 11:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 06 februari 2018

Nätverket är till för dig som arbetar som byggarbetsmiljösamordnare. Syftet är att lyfta olika frågeställningar som är aktuella runt funktionen BAS P&U.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Vi kommer att beröra aktuella ämnen och situationer som byggarbetsmiljösamordnare kan hamna i. Nätverket planeras att samlas fyra gånger/år och upplägget kommer att följa ert behov och aktuella samhälls- samt lagstiftningsfrågor. Olika talare kommer att bjudas in för att berika oss med mer kunskap och deras erfarenheter.

Utifrån varje träff berikas vår FAQ som kan läsas från BI Östs hemsida. Svaren ges av representanter från Sveriges byggindustrier och sanktioneras vid behov hos experter på respektive område.

Den 9 februari är ämnet; 
Skyddsombud, Byggnads och vibrationer

Vår inbjudna gäst är Johnny Rindebrant från Byggnads. Johnny är ansvarig för arbetsmiljö och de regionala skyddsombuden i region Stockholm Gotland. Han arbetar också med rehabiliteringsärenden.

Vi kommer att fördjupa oss i:

  • Byggnads uppdrag att arbeta med arbetsmiljöfrågor kopplade till våra bygg- och anläggningsplatser
  • Hur BAS U och skyddsombuden ska samverka på bygg- och anläggningsplatsen
  • Redovisning av resultatet från Byggnads arbetsmiljövecka 2017, då arbete med vibrationer undersöktes. 

Det finns alltid utrymme för ytterligare frågor som är aktuella inom funktionen BAS P & U. Maila gärna frågeställningar och idéer i förväg så tar vi upp det på träffen.

Oavsett om du deltagit tidigare, anmäl dig för vår planerings skull. Under förmiddagen serveras kaffe och smörgås.

För mer information och önskemål inför kommande nätverksträffar kontakta arbetsmiljörådgivare Ann-Charlotte Rand på: ann-charlotte.rand@sverigesbyggindustrier.se.

Träffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Nätverksträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär
Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

skriv ut
epost
skriv ut