ESA_BI_Ost.png

Nätverket för Byggarbetsmiljösamordnare, BAS P&U

FAKTA

Datum: 17 november 2017 08:00 till 11:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 15 november 2017

Nätverket är till för dig som arbetar som byggarbetsmiljösamordnare. Syftet är att lyfta olika frågeställningar som är aktuella runt funktionen BAS P&U.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Vi kommer att beröra aktuella ämnen och situationer som byggarbetsmiljösamordnare kan hamna i. En representant från Arbetsmiljöverket kommer oftast att delta för att ge oss svar på efterlevnad av lagkrav. Nätverket planeras att samlas fyra gånger/år och upplägget kommer att följa ert behov och aktuella samhälls- samt lagstiftningsfrågor. Olika talare kommer att bjudas in för att berika oss med mer kunskap och deras erfarenheter.

Utifrån varje träff berikas vår FAQ som kan läsas från BI Östs hemsida. Svaren ges av representanter från Sveriges byggindustrier och Arbetsmiljöverket.

Den 17 november är ämnet; Arbetsmiljöplan – hur viktig är den, för vem finns den och hur ska den kommuniceras?

Vi kommer att diskutera kraven och vikten av att ha en bra och effektiv Arbetsmiljöplan inkl. riskanalys och Ordnings- och skyddsregler. Det finns alltid utrymme för ytterligare frågor som är aktuella inom funktionen BAS P & U.

Oavsett om du deltagit tidigare, anmäl dig för vår planerings skull. Under förmiddagen serveras kaffe och smörgås.

För mer information och önskemål inför kommande nätverksträffar kontakta arbetsmiljörådgivare Ann-Charlotte Rand på:
ann-charlotte.rand@sverigesbyggindustrier.se.

Träffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Nätverksträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut