mailbanner_ansvarsfull_east.png

Lösen - hur fungerar det?

FAKTA

Datum: 23 mars 2018 08:00 till 10:00

Plats: BI Öst, Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 19 mars 2018

Av Byggavtalet följer ett krav för företag att löpande rapportera in lönegranskningsunderlag. Undenlåtenhet kan leda till krav på förhandling och skadestånd för brott mot Byggavtalets bestämmelser. De flesta medlemsföretagen i Sveriges Byggindustrier (BI) Öst som tillämpar tidlön i sin verksamhet rapporterar idag men behöver justera och komplettera uppgifterna.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Varmt välkommen till en infoträff där Madeleine Liljeberg, företagsrådgivare och Thomas Hjelm, arbetsrättsjurist på Sveriges Byggindustrier (BI) Öst berättar om lönegranskningsunderlag och inrapporteringssystemet LÖSEN med fokus på:

- Varför rapporterar vi löneinformation?
- Vilken information ska rapporteras?
- Hur rapporterar vi?
- Support och användande

Frågor? Kontakta Madeleine Liljeberg på Sveriges Byggindustrier (BI) Öst.

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst

 

Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut