mailbanner_ansvarsfull_east.png

Lärarkonferens med BYN

FAKTA

Datum: 30 oktober 2017 09:30 till 31 oktober 2017 13:00

Plats: Djurönäset, Seregårdsvägen 1, Djurhamn

Sista anmälningsdatum: 20 oktober 2017

Välkommen den 30–31 oktober 2017 till Djurönäset och BYN Stockholm Gotlands årliga lärarkonferens. Konferensen vänder sig numera även till företagsrepresentanter med ett engagemang för kompetensförsörjning.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Årets konferens kommer att inledas med spelet Ansvarsfullt byggande som bland annat tar upp hur företag, skola och bransch ska arbeta aktivt med frågor som ökar attraktionen för jobben i samhällsbyggnadssektorn. Det handlar om socialt ansvarstagande som innefattar mångfald, jämställdhet och hållbart ledarskap. Alla deltagare kommer att få testa spelet.

Den första dagen bjuder också på Goda exempel från skola och arbetsliv. Det kommer att handla om framgångsrik rekrytering och branschens satsning på Skoltävlingar.

Eftermiddagen ägnas åt en inspirationsföreläsning om Motivation, attityd och förändring.

Den andra dagen gästas vi av Per Måhl som är författare, tidigare utredare på Skolinspektionen och har medverkat i utredningen ”Tydliga mål i grundskolan”. Per kommer att föreläsa om Bedömning, betygsättning och pedagogiska planeringar.

Dessutom kommer BYN Stockholm Gotland att informera om regionens pågående aktiviteter som exempelvis Byggskolan för årskurs 8 i Södertälje.

Klicka här för mer utförligt program!

Välkommen med din anmälan!

Vänliga hälsningar
BYN Stockholm Gotland

byggnads.gif

Sista anmälningsdag torsdagen den 28 september 2017.
Kostnad 2 000 kronor per person för lärare, rektorer och SYV. I priset ingår frukost, lunch, middag, kaffe och logi. Anmälan är bindande.

För företag är det möjligt att kostnadsfritt delta i konferensen utan övernattning.

Glöm inte att uppge faktureringsadress, organisationsnummer, kostnadsställe och referens.


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut