attraktiv_east.png

Kvinnligt nätverk: Workshop – attraktiv byggbransch

FAKTA

Datum: 17 februari 2017 07:30 till 12:15

Plats: Bi Öst, Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 15 februari 2017

Välkommen till BI Öst kvinnliga nätverksträff 17 februari 2017

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Kompetensbristen i byggbranschen är sedan flera år stor. Trots det har man inte förändrat sättet man rekryterar kompetens på något avgörande sätt. Branschens problematik är inte unik. Många andra företag har haft motsvarande utmaningar. En del har lyckats bra och andra inte. Det finns mycket att lära av de goda exemplen. 

Denna workshop syftar till att ge kunskap om och förståelse för vad som särskiljer de företag som är långsiktigt framgångsrika. De som når och överträffar mål och förväntningar, och som lyckas attrahera och behålla de bästa talangerna. Vad är viktigt för dessa företag, vilken värdegrund står de på? Hur lyckas de bygga sitt varumärke, skapa en företagskultur som ger förutsättningar, sociala såväl som fysiska, för att alla ska uppleva att de kan att bidra och utvecklas på bästa sätt. 

Denna förmiddag ägnar vi åt en viss del vetenskaplig grund, självskattning, diskussioner och övningar med siktet inställt på att lyfta branschens attraktionskraft.

Karin Ahlström, från Ardida kommer att leda denna workshop. Hon är civilingenjör med en vidareutbildning inom psykologi och har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och ledarskap. 

PROGRAM

Från kl. 7:30 serveras det frukost.

8:00 - 11:45     
Workshop

11:45-12:15     
Avslutning, summering och matigare sallad.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Disa Blomfeldt, BI Öst.

Vänligen meddela allergier eller annat som kan vara bra för oss att känna till. Nätverksträffen är kostnadsfri, men vi behöver din anmälan för att kunna beställa rätt mängd mat och dryck. Anmälda som uteblir debiteras 300 kronor plus moms. Antalet platser är begränsat.

Vidarebefordra gärna inbjudan till andra intresserade i din organisation.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut