attraktiv_east.png
Save the date!

Kvinnligt nätverk: Afternoon Tea!

FAKTA

Datum: 14 september 2017 14:00 till 16:30

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 12 september 2017

Välkommen till kvinnligt nätverk inom Sveriges Byggindustrier (BI) Öst.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Hur är vi attraktiva arbetsgivare för alla med rätt kompetens?

Jakten på kompetenser som utvecklar företaget är vår stora utmaning. Att verksamheter som har en mix av människor med olika kunskaper och erfarenheter blir bättre arbetsplatser och möter sina kunder på ett bättre sätt är väl känt. Hur ska vi som arbetsgivare och chefer agera? Vad är mest viktigt?

Välkommen till ett samtal om strategier för att förändra på ett klokt och smart sätt. Vi inspirerar varandra och byter erfarenheter. Edel Karlsson Håål som arbetar på Svenskt Näringsliv med utveckling av lönebildning, företag och medarbetare inleder. 

Johanna Söderström som äger företaget Operose kommer och berättar om sitt företag och om hur hon kom på idén att ta fram arbetskläder för kvinnor. Hon avslutar med en visning av sin kollektion.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Disa Blomfeldt, Sverige byggindustrier (BI) Öst.

Nätverksträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Träffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms. 

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut