attraktiv_east.png
Save the date!

Kvinnligt nätverk - En sund konkurrens

FAKTA

Datum: 23 februari 2018 07:30 till 11:30

Plats: DN-Huset, Rålambsvägen 17, Lokal Tryckeriet (vån -1), Kungsholmen

Sista anmälningsdatum: 22 februari 2018

Dagens tema är: En sund konkurrens

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Utlänningslagens konsekvenser för byggbranschen
I en värld som blir mer och mer globaliserad är det extra viktigt för dig som egenföretagare att känna till lagar och förordningar som berör dig och din verksamhet. Om vissa regler inte beaktas kan det få stora konsekvenser, och okunskap är inte en förmildrande omständighet.
Hans Åkerlund, Sveriges Byggindustrier (BI) Öst 

Våga chefa
Rebecka Malmgren föreläser om utmaningen för dig som chef att se och hantera beteenden som strider mot uppsatta regler och värderingar. Rebecka ger dig några verktyg för att i praktiken kunna hantera svåra samtal, om vikten av att sätta gränser och om mod att se och agera i tid. Föreläsningen ger utrymme för såväl information som diskussion. Rebecka Malmgren, psykolog på Psykologpartners.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Erika Hann, Sveriges Byggindustrier (BI) Öst.

Nätverksträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Träffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.  

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut