ESA_BI_Ost.png

Inspirationsträff inför Säkerhetsdagen 2018

FAKTA

Datum: 16 mars 2018 08:00 till 10:30

Plats: BI Öst, Wennerbergsgatan 10, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 12 mars 2018

Fokusområde: Risker med handhållna verktyg

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Den 16 mars, kommer vi att utifrån risker med handhållna verktyg generellt, även fördjupa oss i riskerna med kvartsdamm. Marie Lewné, cert.yrkeshygieniker

Jonathan Lyström, ST-läkare arbets-& miljömedicin och Karin Grahn, yrkeshygieniker från Centrum för arbets- och miljömedicin kommer och berättar om hälsorisker, regler som ska följas, medicinska kontroller som behöver göras och hur man ska jobba för att minska exponeringen för kvarts.

För mer information kontakta arbetsmiljörådgivare Ann-Charlotte Rand på: ann-charlotte.rand@sverigesbyggindustrier.se.

Träffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Träffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 300 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst

 

Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut