ESA_BI_Ost.png

Infoträff: Skyddsombud och minderåriga

FAKTA

Datum: 08 september 2017 08:00 till 10:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 06 september 2017

Välkommen med din anmälan! 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Hur ser lagkraven ut avseende skyddsombud? Vilka ytterligare krav kommer från kollektivavtalet? Vem kan vara och vem kan utse skyddsombud? Vad är viktigt att beakta i dessa frågor?

Minderåriga på våra farliga arbetsplatser är hårt styrt i lagstiftningen. I ett gemensamt projekt med Sveriges Byggindustrier, skolrepresentanter och Byggnads har vi tagit fram stöddokument med syfte att säkerställa efterlevnad av lagkraven. Dokumenten är inte slutligt klara utan förädling pågår.

Vi blandar denna infoträff med föreläsning och diskussioner under ledning av Ann-Charlotte Rand, arbetsmiljörådgivare Sveriges Byggindustrier (BI) Öst, vid sin sida denna morgon har hon Pierre Gustavsson från Arbetsmiljöverket som hjälper oss att tolka lagstiftningen.

Träffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Träffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut