mailbanner_ansvarsfull_east.png

Infoträff: Företagets försäkringar – vad betalar du för?

FAKTA

Datum: 29 september 2017 08:00 till 12:00

Plats: BI Öst, Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 27 september 2017

Som arbetsgivare betalar du kollektivavtalade försäkringar till din personal, men har du koll på vad du betalar för och vad som gäller?

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Under infoträffen den 29 september kommer de kollektivavtalade försäkringarna benas ut av representanter från FINFA, Fora och Collectum. De kommer bland annat att belysa:

-          Avtalsförsäkringar enligt kollektivavtalet
-          Löneväxling/flexpension
-          Lönebidrag
-          ITP, ITPK och TGL – för tjänstemän
-          Avtalspension SAF-LO, AGS m.m. för arbetare
-          TFA – arbetsskadeförsäkring

Vi kommer också att dela med oss av användbara tips, blanketter och hemsidor för att underlätta arbetet med ditt företags försäkringar. Under infoträffen bjuder vi på fika samt en lunchwrap.

Frågor? Kontakta Madeleine Liljeberg på Sveriges Byggindustrier (BI) Öst.

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst

 

Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut