attraktiv_east.png

Infoträff: En exklusiv inblick i hur svenska byggbolag påverkas av nya EU-regler

FAKTA

Datum: 28 september 2017 14:00 till 16:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 26 september 2017

Välkommen med din anmälan!

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Nya EU-regler kommer att i allt högre grad påverka byggbranschen. Det kanske mest genomgripande lagförslag som lagstiftarna i EU arbetar med just nu är förändringarna i utstationeringsdirektivet. Blir det verklighet av liggande förslag kommer det radikalt påverka hela den svenska byggbranschen.

Det stannar inte där utan det finns många andra förslag som inverkar på branschen. Lägenheter kan behöva förses med individuella mätare för värme och laddstolpar för elbilar kan komma behöva installeras i garage i samband med renoveringar. Det är bara några exempel på nya EU-regler som diskuteras i Bryssel just nu.

Sedan årsskiftet är Christian Ardhe representant för Sveriges Byggindustrier i Bryssel. Den 28 september kommer Christian till BI Öst i Stockholm för att prata om vilka nya och aktuella EU-regler som ligger på lagstiftarnas bord och som vi som byggbolag kommer att behöva anpassa oss efter. Christian kommer även att beskriva hur BI arbetar med dessa frågor på plats i Bryssel och hur medlemsföretagen kan engagera sig i arbetet för att på ett tidigt stadium påverka lagstiftarna i rätt riktning.

Välkomna att delta i en högaktuell diskussion!

Antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut