attraktiv_east.png

Infoträff: Arbetsgivarens kvittningsrätt

FAKTA

Datum: 01 december 2017 07:30 till 09:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 29 november 2017

Välkommen med din anmälan!

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Lagen om arbetsgivarens kvittningsrätt innebär i korthet, att kvittning mot lön får ske bara med arbetstagarens medgivande men det finns undantag...

Martin Hjorth, arbetsrättsjurist på Sveriges Byggindustrier (BI) Öst, går under morgonens infoträff igenom de viktigaste principerna kring arbetsgivarens möjligheter att göra avdrag på arbetstagares fordran på lön eller annan ersättning.

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut