attraktiv_east.png

Infoträff: Hur påverkas Sveriges Byggindustrier av EU?

FAKTA

Datum: 28 september 2017 14:00 till 16:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 26 september 2017

Välkommen med din anmälan!

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Allt fler regler av betydelse för Sveriges byggindustrier bestäms inom EU.

Siffror visar på att över hälften av de regler som har betydelse för näringslivet i stort har sitt ursprung i EU. Bland nu aktuella frågor för byggbranschen finns förslag om att förse lägenheter med individuella mätare för värme och om skyldighet att bygga laddstolpar för el i garage i samband med renoveringar. Bland de mest intressanta initiativen finns det mycket kontroversiella förslaget om ändringar i utsationeringsdirektivet. 

Sedan årsskiftet finns Sverige Byggindustrier på plats i Bryssel och ansvarig för verksamheten där är Christian Ardhe. Den 28 september kommer Christian hit för att prata om aktuella EU-frågor och hur BI arbetar med dessa på plats i Bryssel.

Välkomna att delta i en högaktuell diskussion,

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär
Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

skriv ut
epost
skriv ut