mailbanner_ansvarsfull_east.png

Galaxen Bygg - för ett hållbart arbetsliv i byggsektorn

FAKTA

Datum: 13 april 2018 08:00 till 10:00

Plats: BI Öst, Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 09 april 2018

Galaxen Bygg är ett unikt branschinitiativ som sedan 1986 erbjuder arbetsplatsförlagd rehabilitering av yrkesverksamma inom vår bransch.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Deras uppdrag är att hitta möjligheter till anpassade anställningar i företag för personer med funktionsnedsättning och med bakgrund från byggsektorn och att därefter följa upp personens arbetsförmåga och arbetsanpassning genom hela rehabiliteringsprocessen. Jonas Kedland, handläggare på Galaxen Bygg, kommer ta oss igenom hela processen.

Anställningen är en anpassad anställning där arbetsgivaren får ett lönebidrag som beslutas av arbetsförmedlingen. Lönebidraget syftar till att kompensera för den nedsatta arbetsförmågan i relation till arbetets krav. Sven Zackari från Arbetsförmedlingen kommer att finns på plats och berätta hur lönebidragsprocessen fungerar. 

Frågor? Kontakta Jenny Roos på jenny.roos@sverigesbyggindustrier.se

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär
Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

skriv ut
epost
skriv ut