vinjett_saekerhetsdag16.png

Frukostseminarium - arbetsmiljö och säkerhet

FAKTA

Datum: 28 april 2016 08:00 till 10:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 26 april 2016

Den 28 april uppmärksammar vi den internationella Arbetsmiljödagen ”World Day for Safety and Health at Work” genom att utlysa en säkerhetsdag i hela branschen. Sveriges Byggindustrier (BI) riktar uppmärksamheten på arbetsplatserna under Säkerhetsdagen 2016 och uppmanar företagen i branschen att på allvar diskutera, fundera på och vidta åtgärder för att eliminera arbetsmiljöriskerna. Temat i år är fallrisker. Läs mer här.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Den 28 april börjar vi dagen 07.30 med kaffe och smörgås. Därefter presenterar Håkan Angeldahl från Arbetsmiljöverket hur de arbetar när en olycka skett, hur deras inspektioner utförs samt hur sanktionsavgifter fastställs.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst

Ladda gärna ner broschyren För noll olyckor i byggbranschen.
6ca4fe21ed410f74ced4b218074e5070_f08e175a3346d9fbd9d0255e0c7e7aff.jpg

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Anmälan är gratis, men uteblivet deltagande kan komma att debiteras med 300 kr plus moms.


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut