mailbanner_ansvarsfull_east.png

En säker arbetsplats: Galaxen – arbetsplatsförlagd rehabilitering som fungerar

FAKTA

Datum: 12 maj 2017 08:00 till 10:00

Plats: BI Öst, Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 10 maj 2017

Galaxen Bygg är ett unikt branschinitiativ som sedan 1986 erbjuder arbetsplatsförlagd rehabilitering av yrkesverksamma inom vår bransch.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Denna fredagsmorgon bjuder vi in till en infoträff där du får träffa Aryan Khaffaf och Jonas Kedland som arbetar som handläggare på Galaxen. De kommer att gå igenom hur det går till när du som företagare med hjälp av Galaxen och Regionala Anpassningsgruppen kan hjälpa en arbetstagare som råkat ut för en funktionsnedsättning.

Du kommer att få en god inblick i hur Galaxen i nära samarbete med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, de fackliga organisationerna, arbetsgivarorganisationer och individen driver rehabiliteringsarbetet med målet att hitta ett anpassat arbete för personen.

Vi kommer också gå igenom hur Galaxenuppdraget ser ut vid en Galaxenanställning, dvs anställningsformer, uppföljningar samt Galaxens avtal om särskilda regler.

Frågor? Kontakta Jenny Roos på jenny.roos@sverigesbyggindustrier.se

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 300 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut