mailbanner_ansvarsfull_east.png

BYN: Att handleda en elev/lärling – Skolverkets Apl-handledarutbildning

FAKTA

Datum: 07 april 2017 09:00 till 15:30

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen

Sista anmälningsdatum: 05 april 2017

Att följa en elev/lärling från nybörjare till yrkesarbetare är spännande och stimulerande, en uppgift som en handledare kan behöva få stöd, uppmuntran och hjälp med. BYN Stockholm Gotland inbjuder nu till en utbildningsdag där vi tillsammans med Skolverket påbörjar arbetet med att tillsammans genomföra Skolverkets webbaserade apl-handledarutbildning (Arbetsförlagt lärande).

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Under utbildningsdagen får du som handledare hjälp att komma igång med den webbaserade utbildningen. OBS! Kom ihåg att ta med en egen dator!

Utbildningen består av fyra moduler och en fördjupningsmodul och motsvarar cirka tre utbildningsdagar. Den 7 april kommer vi endast hinna genomföra de första modulerna och du kan därefter själv välja om du vill slutföra utbildningen och få ett intyg.

Utbildningen vänder sig främst till handledare som tar emot elever i apl (även lärlingar) i gymnasieskolan, gymnasiesärskolan, kommunala vuxenutbildningen och särskild utbildning för vuxna samt till yrkeslärare och apl-ansvarig.

En beskrivning av Skolverkets webbaserade apl-handledarutbildning finns här: https://www.youtube.com/watch?v=mPVXOTZndyI.

Utbildningen hålls i Sveriges Byggindustrier Östs lokaler på Wennerbergsgatan 10 på Kungsholmen i Stockholm.

Antalet platser är begränsat. Utbildningen är kostnadsfri, men anmälda som uteblir debiteras 300 kr + moms.

Välkommen med din anmälan!

Vänliga hälsningar
BYN Stockholm Gotland

byggnads.gif


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut