attraktiv_east.png
Uppföljning!

Byggherreansvar

FAKTA

Datum: 23 februari 2018 08:00 till 11:30

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen , Stockholm

Sista anmälningsdatum: 19 februari 2018

Den 23 februari följer vi upp den gemensamma informationsträff som Sveriges Byggindustrier (BI) Öst och Byggherrarna arrangerade i höstas. Den handlade om hur entreprenörer och byggherrar tillsammans kan utveckla arbetsmiljöansvaret på byggarbetsplatserna. Välkommen med din anmälan! 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Syftet med dessa träffar, som vi kallar Byggherreansvar, är ett steg i arbetet med att skapa så säkra bygg- och anläggningsplatser som möjligt. Det kräver att alla involverade har arbetsmiljökunskap samt kännedom om varandras och sina egna ansvar för arbetsmiljön. 

Hur kan vi tillsamman säkerställa arbetsmiljön för alla involverade i byggbranschen – med detta som bakgrund kommer vi vid detta tillfälle fokusera på upphandling och möjligheterna att säkerställa krav vid upphandlingstillfället. Dessutom kommer vi att beröra kontroll och avstämning av ställda krav. 

Påverkan och utvecklingen av ABT04, AB06 och ABK samt några viktiga rättsfall som påverkar branschen  entreprenadjurist, Claes Sahlin

 Byggherrens och entreprenörens säkerställandet av BAS P och BAS U uppdrag - arbetsmiljörådgivare Ann-Charlotte Rand

Sund konkurrens med koppling till utlänningslagen samt upphandlingsfrågor
– expert på området, Hans Åkerlund

För mer information och önskemål inför kommande nätverksträffar kontakta arbetsmiljörådgivare Ann-Charlotte Rand på:
ann-charlotte.rand@sverigesbyggindustrier.se

Träffen är öppen för alla men antalet platser är begränsat. Informationsträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst och Byggherrarna 


Anmälningsformulär
Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

skriv ut
epost
skriv ut