attraktiv_east.png

BI Östs HR-Nätverk

FAKTA

Datum: 09 februari 2018 07:30 till 11:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen , Stockholm

Sista anmälningsdatum: 05 februari 2018

Välkomna till en nätverksträff där vi denna gång har fokus på hälsa!

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Jobbar du med HR frågor och önskar uppdatera dig med aktuella ämnen och frågor, varmt välkommen till vårt HR-nätverk där du får möjlighet att träffa andra som arbetar inom samma område. 

DAGENS PROGRAM

7.30 - 8.00 Samling och frukost

8.00 Perspektiv på psykosocial ohälsa
Hur ska du som arbetsgivare gå till väga om olika insatser inte ger önskad effekt på arbetstagarens arbetsförmåga? Är du som arbetsgivare alltid skyldig att utreda och rehabilitera en arbetstagare med förmodad nedsatt arbetsförmåga och hur långt sträcker sig arbetstagarens och din skyldighet som arbetsgivare i fråga om utredning och eventuell rehabilitering vad gäller medverkan, resurser och tid? Arbetsrättsjurist Iman Bayazi, på Sveriges Byggindustrier (BI) Öst föreläser.

9.15 Paus 

9.30-11.00 Medarbetarnas och företagets hälsa
Graeme Jones, näringsfysiolog och fysiolog har en gedigen erfarenhet av arbete inom hälsofrämjande arbete främst från London där han drivit en sjukhusavdelning inriktad på hälsoundersökningar. Han har samarbetat med några av världens främsta läkare och kirurger i Londons Harley Street District, och med stora företagsorganisationer såsom IBM, JP Morgan Chase och Axa PPP Healthcare. Han driver idag Nordic Labs, en klinik, i centrala Stockholm. Tillsammans med sina samarbetspartners immunolog Annie Pettersson och organisations-och ledarskapskonsult Karin Måwe kommer de att prata om:

  • Stressymptom såsom depression/oro/trötthet och faktiskt sjukdom
  • Hur kan ett samarbete med Nordic Klinik bidra?
  • Hur kan arbetsgivare och medarbetare samarbeta för en förändring och hur hittar man som individ energin och motivation till att förändra sitt beteende?

Träffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.  

Varmt välkommen!

Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut