attraktiv_east.png

BI Östs HR-Nätverk

FAKTA

Datum: 01 december 2017 07:30 till 12:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen , Stockholm

Sista anmälningsdatum: 29 november 2017

Välkommen till oss på BI Öst den 1/12, då det är dags för vår nästa träff med HR-nätverket!

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

PROGRAM

7.30 - 8.00  Samling och frukost

8.00 – 9.00 Lönesamtal är ingen förhandling - Det är dags att utrangera bilden av att ett lönesamtal är en förhandling. Om det vore så skulle den som är den bästa förhandlaren alltid vara den som får bäst utfall i en lönerevision. Eftersom de flesta inte jobbar som förhandlare utan gör helt andra saker på jobbet, är det annat som ska bedömas. Edel Karlsson Håål, lönebildningsexpert på Svenskt Näringsliv, kommer till oss för att prata om just detta ständigt aktuella ämne. Vi kommer även att få en inblick i web-verktyget jobbamedlonen.se

9.15 – 10.30 Krishantering - En kris kommer alltid oväntat och vid fel tidpunkt! Att vara väl förberedd med rutiner och kunskap minskar omfattningen och sparar både pengar och minskar lidandet för de drabbade! Ann-Charlotte Rand och Jenny Roos, både verksamma inom arbetsmiljöfrågor på Sveriges Byggindustrier, kommer gå igenom vad man enligt lagen måste uppfylla när det gäller rutiner och krisberedskap. Ni kommer få med mer er tips och råd hur ni arbetar med detta på ett systematiskt sätt. 

Nätverksträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Träffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.  

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär
Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

skriv ut
epost
skriv ut