attraktiv_east.png

BI Östs HR-Nätverk

FAKTA

Datum: 01 december 2017 07:30 till 10:30

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen , Stockholm

Sista anmälningsdatum: 29 november 2017

Jobbar du med HR frågor och önskar uppdatera dig med aktuella ämnen och frågor, varmt välkommen till vårt HR-nätverk där du får möjlighet att träffa andra som arbetar inom samma område. Den 1/12 ses vi nästa gång, varmt välkommen!

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

PROGRAM

7.30 - 8.00  Samling och frukost

8.00 – 9.00 Lönesamtal är ingen förhandling - Det är dags att utrangera bilden av att ett lönesamtal är en förhandling. Om det vore så skulle den som är den bästa förhandlaren alltid vara den som får bäst utfall i en lönerevision. Eftersom de flesta inte jobbar som förhandlare utan gör helt andra saker på jobbet, är det annat som ska bedömas. Edel Karlsson Håål, lönebildningsexpert på Svenskt Näringsliv, kommer till oss för att prata om just detta ständigt aktuella ämne. Vi kommer även att få en inblick i web-verktyget jobbamedlonen.se

9.15 – 10.30 Krishantering - En kris kommer alltid oväntat och vid fel tidpunkt! Att vara väl förberedd med rutiner och kunskap minskar omfattningen och sparar både pengar och minskar lidandet för de drabbade! Ann-Charlotte Rand och Jenny Roos, både verksamma inom arbetsmiljöfrågor på Sveriges Byggindustrier, kommer gå igenom vad man enligt lagen måste uppfylla när det gäller rutiner och krisberedskap. Ni kommer få med mer er tips och råd hur ni arbetar med detta på ett systematiskt sätt. 

Nätverksträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Träffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.  

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut