attraktiv_east.png

BI Östs HR-nätverk

FAKTA

Datum: 21 april 2017 07:30 till 11:30

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 19 april 2017

Varmt välkomna till oss på BI Öst den 21 april då det är dags för vår nästa träff med HR-nätverket! Denna fredagsförmiddag kommer vi fortsätta inom det viktiga ämnet mångfald, vi kommer även prata lönestatistik och spela spel.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Välkomna till en förmiddag som vi hoppas ska ge er stor inspiration!

PROGRAM

7.30 - 8.00            
Samling och frukost

8.00 - 8.45
Pär Lundqvist som arbetar som statistiker med fokus på löneförhandlingsunderlag och marknadslöneinformation på Svenskt Näringsliv besöker oss. Han kommer att berätta hur ni som medlemsföretag på bästa sätt kan nyttja och använda den nya tjänst som Svenskt Näringsliv nyligen lanserat som avser lönestatistik inom vår bransch.

9.00 – 11.30
”Inkludering i praktiken” – vi spinner vidare på ämnet mångfald och denna gång kommer några representanter från ett par av våra medlemsföretag och berättar om hur de arbetar med mångfaldsfrågor hos sig och hur man lyckats med just inkludering. Det kan bland annat vara kopplat till rekrytering och medarbetare med olika behov (funktionsvariationer).
Ett pass med syfte att ge stor inspiration att arbeta än mer med dessa frågor.

Hösten 2016 lanserades spelet ”Ansvarsfullt byggande” som tagits fram i samverkan mellan BI Öst och Stockholms Byggmästareförening. Målet med spelet är att ni företag under lättsamma former ska kunna ta sig an viktiga frågorna såsom hållbart byggande och jämställdhet i branschen. Vi kommer att under detta pass få pröva på spelet tillsammans!

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 300 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut