attraktiv_east.png

Arbetsgivares kvittningsrätt

FAKTA

Datum: 18 maj 2018 07:30 till 09:00

Plats: Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 16 maj 2018

Välkommen med din anmälan! 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Lagen om arbetsgivarens kvittningsrätt innebär att kvittning mot lön endast får ske med arbetstagarens medgivande. Men det finns några undantag.

Martin Hjorth, arbetsrättsjurist på Sveriges Byggindustrier (BI) Öst, går under morgonens infoträff igenom de viktigaste principerna kring arbetsgivarens möjligheter att göra avdrag på arbetstagares fordran på lön eller annan ersättning.

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) Öst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut