Stipendiater

Nyheter

Här hittar du nyheter från Sveriges Byggindustrier. Du kan filtrera fram nyheter från specifika ämnes- och verksamhetsområden genom att kryssa i rutorna nedan.2019-05-21

Så vässar bygg och fastighet riktlinjerna för avfallshantering

Hallå där! Marianne Hedberg, miljöexpert på Sveriges Byggindustrier, som tagit fram nya riktlinjer för resurseffektivisering och avfallshantering i bygg- och fastighetssektorn.

Läs mer
2019-05-16

Det här hände på årets byggstämma

Närmare 200 personer samlades i Umeå för Byggstämman 2019. På dagordningen stod både formella beslut om organisationens verksamhet, men också en diskussion om hur vi tillsammans går vidare för att skapa sund konkurrens i branschen. 

Läs mer
2019-05-15

Carin Stoeckmann ny ordförande för Sveriges Byggindustrier

På årets Byggstämma valdes Carin Stoeckmann, vd Byggmästar’n i Skåne AB, till ny förbundsordförande för Sveriges Byggindustrier.

Läs mer
2019-05-15

Årsredovisning 2018

Sveriges Byggindustriers årsredovisning för 2018 går nu att ta del av här på vår publikationswebb. Årsredovisningen fastställdes av stämman den 15 maj.

Läs mer
2019-05-13

Nytt yrkesutbildningsavtal ger fler lärlingar

Maskinentreprenörerna, Byggnads, Seko och Sveriges Byggindustrier har kommit överens om ett nytt avtal för de yrkesutbildningar som leder fram till yrkesbevis. Det nya avtalet omfattar elever som avslutar sin utbildning på gymnasieskolans bygg- och anläggningsprogram från och med 2021.

Läs mer
Hämta fler
skriv ut

Filtrera regionvis

Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd