Stipendiater

Nyheter

Här hittar du nyheter från Sveriges Byggindustrier. Du kan filtrera fram nyheter från specifika ämnes- och verksamhetsområden genom att kryssa i rutorna nedan.2019-03-18

Säkerhetsparken i fokus på kommande byggmässa

Sveriges Byggindustrier berättar om Säkerhetsparken på mässan Bygg Göteborg.

Läs mer
2019-03-12

Stort intresse för workshop om hållbar samhällsplanering

Hallå där! Birgitta Govén, energiexpert på Sveriges Byggindustrier, som den 13 mars håller i en workshop inom ramen för Färdplanen för en hållbar, klimatneutral och konkurrenskraftig bygg- och anläggningssektor 2045.

Läs mer
2019-03-12

Boken som hjälper dig med entreprenadjuridik

300 frågor och svar om entreprenadjuridik är boken som sammanställer frågor och svar i konkreta situationer där entreprenadjuridik används i lösningen på problem mellan parterna i ett affärsförhållande. Olof Johnson, chefsjurist på Sveriges Byggindustrier, svarar på 3 snabba om den nya boken.

Läs mer
2019-03-11

Golvkedjan, en av finalisterna i Jämställdhetsbygget

Byggbranschens nya jämställdhetspris "Jämställdhetsbygget" syftar till att uppmärksamma goda initiaitv som leder till en mer jämställd byggbransch. Golvkedjan är en av de tre finalisterna. 

Läs mer
2019-03-10

Generationsskiften underlättas

Regeringen har lagt fram ett förslag om att det ska vara samma skatt vid en överlåtelse av ett fåmansföretag till en närstående som till en utomstående.

Läs mer
Hämta fler
skriv ut

Filtrera regionvis

Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd