Stipendiater

Nyheter

Här hittar du nyheter från Sveriges Byggindustrier. Du kan filtrera fram nyheter från specifika ämnes- och verksamhetsområden genom att kryssa i rutorna nedan.

 

2017-12-14

Sveriges Byggindustrier välkomnar höjt bostadstillägg

Taket i bostadstillägget höjs. Sveriges Byggindustrier har under lång tid verkat för att ge hushåll med knappa marginaler bättre möjligheter att finansiera sitt boende. Därför är beskedet från riksdagens blocköverskridande pensionsgrupp välkommet.

Läs mer
2017-12-14

Sveriges Byggindustrier ny partnerorganisation till IMM

Sveriges Byggindustrier (BI) har valt att utöka sitt stöd till Institutet mot Mutor (IMM) och inträder som partnerorganisation. Vd Catharina Elmsäter-Svärd inträder därmed som förbundets representant i IMM:s styrelse.

Läs mer
2017-12-13

Trolk El & Tele AB mot ISO-certifieringar

Povelföretaget Trolk El & Tele AB, som i början av året gick Povels introduktionsutbildning och efter det ganska snart Poveldiplomerades, kommer under första halvan av 2018 att genomföra ISO-certifieringar inom Kvalitet ISO 9001 och Miljö ISO 14001. Vi önskar hela företaget lycka till!

Läs mer
2017-12-11

Uppdaterade mallar på väg ut

Denna vecka skickas uppdateringar av mallarna ut till de företag med Povelabonnemang. Som vanligt är de uppdelade på två olika mappar; en med uppdaterade och en med helt nya. Utgå från sammanställningen för att se nya, uppdaterade och de mallar som skall tas bort. Det har kommit flera mycket bra nya mallar så ta en stund på dig och titta över dessa.
Observera att om ni redan gått över till Povel 2.0 så har ni de nya mallarna i det systemet. Dock kan det ändå vara bra att titta över samanställningen så ni vet vilka mallar som är nya in i systemet.

Läs mer
2017-12-11

Vad vet du om NPF?

En bra arbetsledare vet hur olika individer i gruppen fungerar och när gruppen presterar som bäst. Personer med inlärningsproblem m.m. söker sig till praktiska yrken, och byggsektorn är inget undantag. Detta kan ibland medföra missförstånd och problem som kan innebära risker, men även stora möjligheter. 

Läs mer
Hämta fler
skriv ut