Stipendiater

Nyheter

Här hittar du nyheter från Sveriges Byggindustrier. Du kan filtrera fram nyheter från specifika ämnes- och verksamhetsområden genom att kryssa i rutorna nedan.

 

2018-07-06

Sveriges Byggindustrier i Almedalen

Sveriges Byggindustrier fanns som vanligt på plats i Almedalen, både för att arrangera egna seminarier, medlemsträffar, delta med våra experter på olika evenemang, men framför allt för att bygga relation. Här har vi samlat ett axplock av bilder från veckan.

Läs mer
2018-07-06

Är du med på bilderna från Byggminglet?

Med Svensk Byggnärings mingel startade vi Almedalsveckan 2018. Här har vi samlat mingelbilderna från kvällen. 

Läs mer
2018-07-05

Löne- och avtalskoordinator, förhandlare och rådgivare till Sveriges Byggindustrier i Norrland

Vi söker en arbetsrättkunnig Löne- och avtals koordinator, rådgivare och förhandlare som ska arbeta för att nå en ökad samverkan mellan företagen i lokala lönegrupper och nätverk i Norrland som driver utvecklingsarbetet för en väl fungerande lönebildning och avtalstillämpning i byggbranschen.

Läs mer
2018-07-02

Ny Povelgrupp startar i väst 10 september

Glädjande nog kommer vi efter sommaren att starta upp ännu en företagsgemensam Povelgrupp med uppsamlingsort Göteborg med följande företag:

  • Vi tre Bygg AB, V Frölunda
  • E Edvardsson Bygg AB,  V Frölunda
  • E Edvardsson Byggresurs AB, V Frölunda
  • Annebergs Bygg & Anläggning AB, Kållered

Dessutom kommer vi ha deltagare med från Povelföretagen CS  Riv & Håltagning AB, RO Gruppen AB och P J Byggnads AB, som alla har fått nya ansvariga som behöver en ny genomgång.

Läs mer
2018-06-29

Lyckat generationsskifte hos Byggnads AB Lennart Eriksson

När möjligheten att ta över familjeföretaget Byggnads AB Lennart Eriksson dök upp behövde Teresa och Anders Johansson inte lång betänketid. Idag, tre år senare, är det full fart för de nya ägarna med 125 pågående projekt. 

Läs mer
Hämta fler
skriv ut