Stipendiater

Nyheter

Här hittar du nyheter från Sveriges Byggindustrier. Du kan filtrera fram nyheter från specifika ämnes- och verksamhetsområden genom att kryssa i rutorna nedan.2018-11-15

Så förbereder du dig: Arbetsgivardeklaration på individnivå

Från och med januari 2019 ska du som arbetsgivare redovisa utbetalningar och skatteavdrag per anställd varje månad i arbetsgivardeklarationen

Läs mer
2018-11-15

Medlemsporträtt: Bemanning här för att stanna

NCC Montage är ett internt bemanningsbolag som bildades 2015 för att hantera tillfälliga arbetstoppar och specialistkompetens inom NCC. Företaget utgår från Warszawa och rekryterar polsk arbetskraft för den nordiska marknaden. För tillfället har man 240 anställda som arbetar på olika typer av projekt inom NCC. De vanligaste yrkesgrupperna är betongarbetare, snickare, murare och markarbetare.

Läs mer
2018-11-14

Regeringsbildningen dröjer

Moderaternas partiledare UIf Kristersson röstades ned i riksdagens statsministeromröstning. Två månader efter valet är Sverige fortfarande utan en ny regering. Hallå där! Tanja Rasmusson, näringspolitisk chef, Sveriges Byggindustrier.

Läs mer
2018-11-09

Rabatt på bygglitteratur och handböcker

Passa på att fynda bland Byggförlagets artiklar – de flesta med 70 procents rabatt. Den sista november stänger förlaget för gott. Rabatten är avdragen i de angivna priserna. 

Läs mer
2018-11-08

En god arbetsmiljö motverkar psykisk ohälsa

Sveriges Byggindustrier har länge arbetat med att motverka psykisk ohälsa genom att stötta våra medlemsföretag i utvecklandet av en god och säker arbetsmiljö. Vårt mål är att alla medarbetare ska trivas på sina arbetsplatser, vara friska och må bra.

Läs mer
Hämta fler
skriv ut

Filtrera regionvis

Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd