wall_nordbygg14.png
Arbetsmiljö & Hälsa 2014-03-27

Säkerhet på NordBygg 2014

Som vanligt finns Sveriges Byggindustrier på plats på Nordbygg-mässan i Älvsjö - i år under rubriken En säker arbetsplats. Välkommen till monter EH:38! Missa inte heller vår lunchseminarium den 2 april. Registrera dig nu och spara 250 kr.

Här bjuder vi på information och svarar på frågor om säkerhet. Du får träffa våra kunniga arbetsmiljörådgivare som ger råd om hur vi tillsammans kan minska olyckorna. Vi kan också berätta om den interaktiva webbaserade säkerhetsutbildningen som vi just nu arbetar med.

Den 2 april arrangerar vi ett seminarium med samma tema, där vd Ola Månsson knyter samman de olika inslagen. Program och inbjudan

Välkommen till Sveriges Byggindustriers monter EH:38!

På eftermiddagen den 2 april anordnar Tidningen Byggaren en debatt om  ROT-avdragens framtid efter valet. Här deltar bl.a. Peter Löfgren, utvecklingschef Sveriges Byggindustrier, i panelen. Program

Registrera dig och spara 250 kr!

Registrera dig redan nu så slipper du köa

(kod "nordbygg14")

-----------------

Nordbygg blir del av Sveriges Byggvecka

Den 31 mars till 4 april 2014 är det premiär för Sveriges Byggvecka – en branschmanifestation som arrangeras av Nordbygg, Svensk Byggtjänst och tidningen Byggindustrin.

Första upplagan av Sveriges Byggvecka inleds på Cirkus i Stockholm måndagen den 31 mars med en gala. Här kommer Byggindustrin att dela ut tre priser: Leanpriset, Bygg Opus och Årets Bygge.

Läs mer

skriv ut
epost
Share
skriv ut
Relaterade publikationer

Nordbygg 90px.jpg