Nominera din favoritledare till Guldhuset 2016
Maria Gårdlund, Sweco Strategy, tar emot ledarskapsutmärkelsen Guldhuset 2015
Bostäder & Infrastruktur 2016-02-02

Nominera din favoritledare till Guldhuset 2016

Nu är det hög tid att nominera din favoritledare till Guldhuset 2016. Den 27 april delas ledarskapsutmärkelsen Guldhuset ut för 14 året i rad av bland andra Sveriges Byggindustrier.

– Syftet med Guldhuset är att lyfta fram unga förebilder som representerar olika slags ledarskap i företag och projekt. Vi har redan fått in ett antal nomineringar och hoppas få in många fler från hela landet. Så tveka inte att nominera, hellre en för mycket än en för lite, säger CMB:s vd Bengt Christensson.

Utmärkelsen tilldelas en person under 40 år som utmärkt sig som en god och framgångsrik ledare inom företaget eller projektet, avseende förändringsarbete, medarbetarrelationer, kundrelationer, affärsmässighet och måluppfyllelse. Nominering av en kandidat kan ske från medarbetare, chef, kund, partner, eller annan person som har en yrkesmässig relation till kandidaten.

Utmärkelsen utgörs av äran samt ett diplom designat av Happy, Forsman & Bodenfors. Guldhuset delas ut av CMB i samarbete med Byggherrarna, tidningen Byggindustrin, Fastighetsägarna, Svenska Teknik & Designföretagen och Sveriges Byggindustrier.

Sista dagen för nominering är den 19 februari.

Nominera din kandidat här

skriv ut
epost
Share
skriv ut