Lediga tjänster 2018-01-25

Lokal chef till Sveriges Byggindustrier i Östersund

Vi söker nu en ny lokal chef och föreningsansvarig till Sveriges Byggindustrier i Östersund med Jämtland och Härjedalen som verksamhetsområde. 

Verksamhetsområdet ingår i region Södra Norrland som har kontor i Östersund, Sundsvall och Gävle. 

Ditt huvudsakliga uppdrag är att ge medlemsföretagen i din lokala byggförening stöd och service i företagsnära frågor. Du planerar och genomför möten och aktiviteter för medlemskretsen samt verkar för att fler och fler företag blir medlemmar i förbundet.

I dina arbetsuppgifter ingår också att företräda Sveriges Byggindustrier, de lokala byggföreningarna och medlemsföretagen gentemot myndigheter, näringsliv, media, fackförbund, gymnasieskolor och lärosäten. Du deltar i olika samverkansgrupper och agerar tillsammans med medlemsföretagen för att driva Sveriges Byggindustriers frågor lokalt. Opinionsbildning och mediakontakter är vanliga inslag i din vardag.

Du har ett nära samarbete med de andra kontoren i Södra Norrland och har tillgång till Sveriges Byggindustriers samlade expertis vid behov.
Som person är du utåtriktad, bra på att bygga nätverk och skapa goda relationer externt såväl som internt. Arbetet är mycket självständigt så du behöver ett eget starkt driv. Erfarenhet av byggbranschen är starkt meriterande. Vi tror även att du har ett stort samhällsintresse och intresse för branschens utvecklingsfrågor. Du utrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Digitala hjälpmedel ersätter i allt högre grad äldre och mer tidskrävande system – en utveckling som vi hoppas du är bekväm med.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, omväxlande och intressant arbete i en dynamisk organisation. Ingen dag är den andra lik och du ställs ständigt inför nya utmaningar och spännande möten med människor. Vår nuvarande lokala chef finns kvar i organisationen under det kommande året, och därmed finns bra förutsättningar för successiv kompetensöverföring och infasning i befattningen.

Har du ytterligare frågor om tjänsten, kontakta regionchef Berndt Jonsson, berndt.jonsson@ sverigesbyggindustrier.se, tfn 070 629 01 93.

Vi gör urval löpande men vill ha din ansökan senast den 15 februari 2018. Märk din ansökan "Lokal chef Östersund" och skicka den med ditt cv till HR@sverigesbyggindustrier.se

skriv ut
epost
Share
skriv ut
Filtrera Regionvis
Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd

TWITTER
PRESSANSVARIG Lokal chef till Sveriges Byggindustrier i Östersund