Lokal chef till Sveriges Byggindustrier Eskilstuna
2017-12-19

Lokal chef till Eskilstuna

Vi söker nu en lokal chef och föreningsansvarig till Sveriges Byggindustrier i Eskilstuna med Södermanland som verksamhetsområde. 

Verksamhetsområdet ingår i BI Mellan som består av sju kontor.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att företräda organisationen Sveriges Byggindustrier, de lokala byggföreningarna och medlemsföretagen gentemot lokala myndigheter, näringsliv, media, fackförbund och skolor. Du deltar i olika samverkansgrupper och agerar tillsammans med dina medlemsföretag för att driva förbundets frågor lokalt. Opinionsbildning och mediakontakter är vanliga inslag i din vardag.

I dina arbetsuppgifter ingår också att ge medlemsföretagen i din lokala byggförening stöd och service i företagsnära frågor. Du planerar och genomför möten och aktiviteter för medlemskretsen samt verkar för att fler och fler företag blir medlemmar i förbundet.

Du har ett nära samarbete med de andra kontoren i BI Mellan och har naturligtvis tillgång till hela Sveriges Byggindustriers samlade expertis vid behov.

Som person är du utåtriktad, bra på att bygga nätverk och skapa goda relationer externt såväl som internt. Arbetet är mycket självständigt så du behöver ett eget starkt driv. Erfarenhet av byggbranschen är meriterande. Vi tror även att du har ett stort samhällsintresse.

Du utrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska, och har ett genuint intresse för utvecklingsfrågor. Digitala hjälpmedel ersätter i allt högre grad äldre och mer tidskrävande system – en utveckling som vi hoppas du är bekväm med.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, omväxlande och intressant arbete i en dynamisk organisation. Ingen dag är den andra lik och du ställs ständigt inför nya utmaningar och spännande möten med människor.

Har du ytterligare frågor om tjänsten, kontakta regionchef Henrik Junzell, henrik.junzell@ sverigesbyggindustrier.se, tfn 072-223 03 83.

Vi gör urval löpande men vi vill ha din ansökan senast den 5 mars 2018. Skicka din ansökan och cv till HR@sverigesbyggindustrier.se

skriv ut
epost
Share
skriv ut