Ledig tjänst: Projektledare Branschrekrytering
Lediga tjänster 2017-03-02

Ledig tjänst: Projektledare Branschrekrytering

Till vårt nationella kansli i Stockholm söker vi en person som ska arbeta med frågor relaterade till skola/utbildning och rekrytering på den näringspolitiska enheten. Arbetsuppgifterna utgår från Sveriges Byggindustriers (BI) egna projekt och, i förekommande fall, andra gemensamma samarbetsprojekt inom kompetensförsörjningsområdet med ungdomar som en viktig målgrupp.

Arbetsuppgifterna inkluderar bl.a. att

  • vara ansvarig för genomförande av insatser som syftar till att öka intresset för bygginriktade utbildningar och arbete i byggindustrins medlemsföretag.
  • leda ett långsiktigt och strategiskt inriktat utvecklingsarbete inom området.
  • samverka med och upprätthålla goda relationer med andra organisationer med näraliggande intressen.
  • samordna arbete inom Sveriges Byggindustrier och i samverkan med medlemsföretagen.
  • inspirera andra i organisationen att arbeta med attraktionsfrågor.
  • planera, genomföra och följa upp insatser i samverkan med skolvärlden.
  • ge stöd till Sveriges Byggindustriers medarbetare i kompetensförsörjningsfrågor.
  • utveckla information i skrift och på webben.

Vi söker dig som har en akademisk examen och arbetat i minst fem år med liknande frågor, som exempelvis studievägledare eller med HR-frågor i ett bygg- eller anläggningsföretag eller i en branschorganisation. Vi ser gärna att du har ett intresse för branschen och att du har kunskaper om utbildningsväsendet. Vidare är du kreativ och har förståelse för hur ungdomsinriktad kommunikation behöver utformas för att nå målgruppen. Som person är du självgående, engagerad och har ett stort samhällsintresse samt en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Har du erfarenhet av projektledning med ansvar för budget och uppföljning är det meriterande.

Då resor inom landet kan förekomma ser vi gärna att du har körkort (bil).

Ansöker gör du via www.novarepropell.se senast 2017-03-19 där du bifogar CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande. För frågor, vänligen kontakta Ebba Levin, ebba.levin@novarepropell.se eller Stéphanie Björklund, stephanie.bjorklund@novarepropell.se

skriv ut
epost
Share
skriv ut
Filtrera Regionvis
Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd

TWITTER