Ledig tjänst: Enhetsassistent
Lediga tjänster 2017-03-20

Ledig tjänst: Enhetsassistent

I rollen som enhetsassistent kommer du att arbeta på arbetsmarknadsenheten som består av 12 personer. Du kommer att arbeta som assistent till enhetschefen samt ge service och support till enhetens jurister och förhandlare. 

Tjänsten är av bred administrativ karaktär och du kommer mötas av ett varierande arbete där du hanterar flera arbetsuppgifter parallellt, vilket kräver god prioriterings-och struktureringsförmåga. Du kommer även att ha vissa arbetsuppgifter kopplade till det övriga kontoret och kollegorna runt om i landet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Text- och dokumentbehandling
  • Mötes-, rese- och hotellbokningar
  • Kopiering och arkivering
  • Redovisning och att hantera viss fakturering
  • Utforma brev, kallelser och inbjudningar
  • Administrera och samordna förhandlingar
  • Uppdatera digitala register, websidor och databaser 

Vem är du?

Vi söker dig med någon form av eftergymnasial utbildning med minst 5 års erfarenhet av arbetet som juristassistent. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt i Office-paketets samtliga delar. Du har en god känsla för språkbehandling och presentationsteknik.

I den här rollen är dina personliga egenskaper och din ambitionsnivå viktiga för ett framgångsrikt arbete. Vi söker dig som har en stark servicekänsla, är ansvarstagande, noggrann, prestigelös och kvalitetsmedveten. Utöver detta behövs en väl utvecklad samarbetsförmåga, egen drivkraft och en hög grad av flexibilitet och prestigelöshet. 

Du erbjuds

En varierande och rolig tjänst på en trevlig avdelning med härliga kollegor!

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Sveriges Byggindustrier med Jurek Rekrytering & Bemanning. Ansökningar och intervjuer hanteras löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karolina Wahlström på Jurek, karolina.wahlstrom@jurek.se Ansök på www.jurek.se.

Om Sveriges Byggindustrier

Sveriges Byggindustrier är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg- och anläggningsföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Vi arbetar för ett modernt medarbetaravtal, en sund byggbransch och säkra arbetsplatser. Visionen är ett hållbart samhällsbyggande i världsklass. Sveriges Byggindustrier finns över hela landet och är organiserat i 6 geografiska regioner. På 25 lokalkontor och det nationella kansliet i Stockholm arbetar sammanlagt 135 engagerade medarbetare. 

Start:
Så snart som möjligt.  

Lön:
Enligt ök.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontaktperson(er)

Karolina Wahlström
Tel: 0762-97 87 95
E-post: karolina.wahlstrom@jurek.se

skriv ut
epost
Share
skriv ut
Filtrera Regionvis
Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd

TWITTER