MENY Övriga sidor

 
Konferens: Produktion i byggtekniska utbildningar
Foto: Susanne Lindholm

Konferens: Produktion i byggtekniska utbildningar

FAKTA

Datum: 22 augusti 2018 09:00 till 23 augusti 2018 13:00

Plats: Långholmen Konferens, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 29 juni 2018

Konferens för lärare och andra som utbildar i produktionsinriktade kurser inom högskolor och universitet, yrkeshögskolor eller i branschens företag.

Med stöd av Sveriges Byggindustrier och Studentlitteratur arrangeras denna konferens av en grupp engagerade lärare från högskolor/universitet med byggteknisk utbildning. Efter föregående års uppskattade konferens tar vi nu steget vidare och djupdyker i frågeställningar som är aktuella runt de produktionsinriktade utbildningarna. Här möts lärare, branschfolk och läromedelsproducenter med det gemensamma syftet att utveckla kurser, läromedel och metoder.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Ur programmet:

  • Övningsmaterial - erfarenhetsutbyte
  • Digitala pedagogiska verktyg
  • Verksamhetsledningssystem i utbildningen
  • Digitaliserad examination
  • Möte med unga yrkesverksamma produktionsledare

Konferensavgiften motsvarar självkostnad för kost och boende i enkelrum. Du kan också delta i konferensen utan att övernatta på hotell Långholmen. Ange i anmälningsformuläret hur du vill delta.  

Sveriges Byggindustrier och Studentlitteratur står för de gemensamma konferenskostnaderna.

Frågor? Kontakta Lars Tullstedt, lars.tullstedt@ sverigesbyggindustrier.se, tel 0733-900 970.

OBS: Anmälan är bindande. Vid eventuell avbokning kommer de kostnader som uppstår att faktureras. Moms tillkommer.

Välkommen!

Sveriges Byggindustrier i samarbete med Studentlitteratur


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut
 

GDPR-info
När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge ytterligare information.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har.

Ang. kostrestriktioner
Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.