MENY Övriga sidor

 
Konferens: Hur skapar vi framtidens yrkeshögskola?

Konferens: Hur skapar vi framtidens yrkeshögskola?

FAKTA

Datum: 31 januari 2019 09:00 till 01 februari 2019 16:00

Plats: Ljunglöfska Slottet, Bromma

Sista anmälningsdatum: 29 januari 2019

Konferens för chefer, utbildningsledare och anordnare inom Yrkeshögskolans bygg- och anläggningsutbildningar samt tekniska utbildningar.

Sveriges Byggindustrier har härmed nöjet att tillsammans med Installatörsföretagen bjuda in till den årliga konferensen för dem som driver eller verkar inom bygg, anläggning eller installationsutbildningar vid landets Yrkeshögskolor. 

Utgångspunkten är att, utifrån det politiska läget i Sverige och den osäkerhet som varit kring i vilken takt Yrkeshögskolan ska expandera, samlas och staka ut den riktning vi vill att framtidens Yrkeshögskola ska ha. Vilka kompetenser kommer att behövas i framtiden? Vilka kommer att behöva kompetensutvecklas? 

Vi tar avstamp från förra årets konferens som handlade om hur vi säkrar tilldelningen av utbildningar inom bygg- och installationssektorn. Hur vi ökar söktrycket till befintliga utbildningar samt vilka gemensamma kvalitetsutmaningar som finns såsom t.ex. ledningsgrupper, LIA-platser, lärartillgång med mera. Dessutom blickar vi tillsammans fram emot framtidens yrkeshögskola.

Konferensen har också ambitionen att bidra till nätverksbyggande för att stärka samverkan mellan de bygg- och installationsinriktade utbildningarna.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM
  • Hur skapar vi framtidens Yrkeshögskola? Elin Kebert, Sveriges Byggindustrier
  • Yrkeshögskolan expanderar. Thomas Persson, Generaldirektören vid Myndigheten för Yrkeshögskolan.
  • Klimat och kompetens – nybyggnation, renovering och klimatinvestering, Amanda Rafter Ekenman, Installatörsföretagen
  • Läromedel anpassade för YH-utbildningar,  Jens Fredholm, Studentlitteratur
  • Nivåplacering enligt SeQF av branschens arbetsledare och platschefer – vem äger den? Lars Tullstedt, Sveriges Byggindustrier 
  • Vart är vi på väg – järnvägstekniska utbildningar nu och i framtiden, Andreas Brendinger, Sveriges Byggindustrier

Kostnad - Konferensavgift, middag och boende i enkelrum inkl frukost:
Prel 1900 kr + moms. Övernattning bokas för alla gäster men det är möjligt att delta i konferensen utan att övernatta på Ljunglöfska, ange i så fall detta i anmälan.

Anmälan
Begränsat antal platser – vid överbokning gäller ”först till kvarn”. Anmälan är bindande. Vid sen avbokning debiteras de kostnader som uppstår för oss.
Frågor? Kontakta Elin Kebert, elin.kebert@ sverigesbyggindustrier.se, tel 070-5745823.

Anmälan har stängt. Vill du komma, kontakta Elin Kebert enligt ovan.


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut
 

IN_logo_colour_RGB.jpg

18_BI_Blue_Liten.png