MENY Övriga sidor

 
BYN.png

Konferens: Hur skapar vi en attraktiv yrkeshögskola?

FAKTA

Datum: 30 januari 2018 till 31 januari 2018

Plats: Hotel J i Nacka Strand, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 12 januari 2018

Konferens för utbildningsledare och anordnare inom Yrkeshögskolans bygg- och anläggningsutbildningar.

Sveriges Byggindustrier har härmed nöjet att inbjuda till konferens för de som driver eller verkar inom bygg eller anläggningsutbildningar vid landets Yrkeshögskolor. Utgångspunkten är att öka antalet sökande till yrkeshögskolan samt stärka branschens kompetensförsörjning. Vi vill även ta upp frågor såsom hur vi säkrar tilldelningen av utbildningar inom byggsektorn, ökar söktryck till befintliga utbildningar samt vilka gemensamma kvalitetsutmaningar vi står inför såsom: ledningsgrupper, LIA-platser, lärartillgång m.m.

Konferensen har också ambitionen att bidra till nätverksbildning för att stärka samverkan mellan de bygg- och anläggningsinriktade utbildningar.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Kostnad: ca 1 900 :- ex moms, för middag och boende i enkelrum inkl frukost. Det är möjligt att delta i konferensen utan att övernatta på hotell J. Ange vad som önskas i anmälan. (Sveriges Byggindustrier och Studentlitteratur står för övriga konferenskostnader).

Begränsat antal platser – vid överbokning gäller ”först till kvarn”. Anmälan är bindande vid sen avbokning debiteras de kostnader som uppstår för oss.                          

Frågor? Kontakta Elin Kebert, elin.kebert@sverigesbyggindustrier.se, tel 070-5745823 


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut