Undvik skador med vibrerande verktyg

Undvik skador med vibrerande verktyg

FAKTA

Datum: 24 oktober 2018 13:00 till 16:00

Plats: Scandic Nord, Järngatan 17, Norrköping

Sista anmälningsdatum: 21 oktober 2018

Välkommen till vår medlemsträff i Norrköping som kommer att handla om risker med vibrerande verktyg. Vid felaktigt handhavande kan vissa verktyg orsaka skador som kan bli livsvariga. 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Tillsammans med bland andra Sveriges Byggindustriers arbetsmiljörådgivare Patrik Jakobsson, maskinleverantörer och forskare kommer vi på dagens medlemsträff att diskutera vibrerande maskiner och vad man kan göra för att undvika skador.

Anmäl dig via formuläret nedan och ange i anmälan om du önskar lunch.
OBS: Lunchen serveras kl 12:00-13:00, dvs före medlemsträffen.

Välkommen!

Sveriges Byggindustrier
Jan Malmberg, chef BI Norrköping


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut