Skaraborgsbyggbranschdag.png

Skaraborgs Byggbranschdag

FAKTA

Datum: 11 april 2019 08:00 till 15:00

Plats: Scandic Billingen, Trädgårdsgatan 10, Skövde

Sista anmälningsdatum: 02 april 2019

Välkommen till Skaraborgs Byggbranschdag 2019!

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Vi hälsar dig och dina kollegor i Skaraborgsregionen välkomna till en seminariedag för alla i byggbranschen!  Byggbranschen i Skaraborg har högkonjunktur så det blir en spännande dag med kommuner och företag representerade. 

Som gästföreläsare får vi lyssna till Henrik Persson Hvarfner, som ska tala om bostadsbyggandet. 
Vem kan bättre beskriva detta än Henrik, som arkitekt, bostadsutvecklare, byggentreprenör och samhällsplanerare med lång erfarenhet, från både den privata och offentliga sidan. 

Vi ses kl. 07.30 över en kaffe och smörgås och därefter börjar programmet kl. 08.00. Vi bjuder på lunch kl. 12.00 och dagen  avslutas ca. kl. 15.00.

Varmt välkommen! 
önskar
Sveriges Byggindustrier, SBR, Sparbanksstiftelsen Alfa & Fastighetsägarna 

     BI.jpg                 fastighetsagarna.png              

   SBR_Skaraborg_002.jpg               alfa_rgb_pos_r2_002.png 

                    

Boka dig redan idag nedan. 


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut
 

          BI.jpg

fastighetsagarna.png

alfa_rgb_pos_r2_002.png

     SBR_Skaraborg_002.jpg